Legler 11395 fehér sakk és dáma készlet fából (11395)

Legler 11395 fehér sakk és dáma készlet fából (11395)

3 450 Ft
Megközelítés:
Javasolt útvonal:  

Ajánlataink a termékre

 

Legler 11395 fehér sakk és dáma készlet fából (11395)

3 450 Ft
+ 1 590 Ft szállítási díj
Szállítás: max 3 nap
irány a bolt »
vesszoparipa.hu
Termékleírás
Anyaga fa
Nem lányoknak, fiúknak
Tábla mérete 20 x 20 x 1,5 cm
Gyalog bábu átmérője Ø 1 cm
Gyalog magassága 2 cm
Súly 0,47 kg

Hibát talált a leírásban vagy az adatlapon? Jelezze nekünk!

Small foot 11395 fehér sakktábla fa sakk figurákkal és dáma játék korongokkalSmall foot sakk készlet fából 20 cm-es sakktáblával. Ke ttő az egyben társasjáték sakk és dáma játék fehér színű fa alaptáblával, melynek   a szélein lévő barázdákat játékfigurák tárolására lehet használni, hogy azok ne essenek le a játéktérről.
Ez a praktikus társasjáték tökéletes társ kirándulásokon.   Nem igényel sok helyet és gyorsan elpakolható.  Ez a Small foot sakk  nagy népszerűségnek örvend a társasjátékok között, és garantáltan sok izgalmas mérkőzést nyújt gyerekeknek és felnőtteknek egyaránt.  A tábla és a bábuk is minőségi fából készültek. Fa sakk játékszabályai: A 16-16 sakkfigura a következőképpen áll fel a táblára: a gyalogok a hátsó sorban sorakoznak fel, az első sor közepére a királyt és a királynőt helyezzük. Mellettük a futó, a ló (vagy huszár) és végül a bástya a sor szélén. Minden bábu meghatározott módon mozoghat a sakktáblán. A cél az, hogy leüssük az ellenfél királyát. A legjobb, ha sakk-matt van. Ennél izgalmasabb játékot nehezen találunk. Szükség van hozzá logikára, higgadtságra, türelemre. Fejleszti a koncentrációt, a térlátást . Egy sakkjáték során mindig ki kell következtetnünk, melyik lépésünk hová vezet. Elemző képesség is szükséges tehát, amit a kisiskolás korban célszerű fejleszteni. A sakk arra is jó, hogy a gyermekek megtanulják feldolgozni a kudarcot. Egy vesztes játszma után újra nekiálljanak megoldani a feladatot - erre nevel a sakk . Már csak az a kérdés, ki kezdi a játékot?Small foot fehér fa sakk és dáma játék termékjellemzői: 

Galéria

Vélemények
Kérdezz felelek

Oldalainkon a partnereink által szolgáltatott információk és árak tájékoztató jellegűek, melyek esetlegesen tartalmazhatnak téves információkat. A képek csak tájékoztató jellegűek és tartalmazhatnak tartozékokat, amelyek nem szerepelnek az alapcsomagban. A termékinformációk (kép, leírás vagy ár) előzetes értesítés nélkül megváltozhatnak. Az esetleges hibákért, elírásokért az Árukereső nem felel.